Brazil – San Rafael

  • Delen

Also known as Brazil De Max. De San Rafael Farm is gelegen in de Cerrado regio, op een hoogte van 1100m. Cerrado is een reusachtig, savanne-achtig gebied in het centrale westen van Brazilië. De San Rafael farm bevindt zich op een hoogte van 1100m, wat aanzienlijk lager is dan onze ander koffies. Door deze zachte boon toch hoger te branden krijgen we aangename, chocolade- en nootsmaken die de volle body van deze koffie nog meer benadrukken. Variëteit: acaia en mundo novo. Hoogte: 1100m. Proces: Natural

Sterkte

Ideaal om te maken met:

Ibrik Espresso Bialetti Koffiezet V60 Chemex Cafetière

€ 3,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
  • Delen
De maalgraad: Onze molen heeft 12 standen. 1 is zeer fijne en 12 zeer grove maling. Uw koffie malen we op de volgende manier: Espresso op 4 / Bialetti op 5 / Filter op 6 / Caffetière op 8 / Wil u uw koffie toch op een andere maalgraad, kies de optie ANDERE en laat ons per mail weten hoe u wenst dat we hem voor u malen.

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.