Dominicaanse Republiek - Don Jimenez

  • Delen

De Don Jimenez Estate ligt in de Cibao regio en in het hart van de Cordillera Central, heel dicht bij het hoogste punt van alle Caraïbische eilanden, de Pico Duarte (3098m). De boerderij is één van de oudste koffieboerderijen in het land, het werd gesticht in 1930. De koffie is helder, fruitig en zoet, met een vleugje appel en pruim. Variëteit: arabica- catura. Hoogte: 1400m. Proces: Fully washed

Sterkte

Ideaal om te maken met:

Ibrik Espresso Bialetti Koffiezet V60 Chemex Cafetière

€ 7,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,50
  • Delen
De maalgraad: Onze molen heeft 12 standen. 1 is zeer fijne en 12 zeer grove maling. Uw koffie malen we op de volgende manier: Espresso op 4 / Bialetti op 5 / Filter op 6 / Caffetière op 8 / Wil u uw koffie toch op een andere maalgraad, kies de optie ANDERE en laat ons per mail weten hoe u wenst dat we hem voor u malen.

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.