Comandante C40 MK3 Nitro Blade Grinder

  • Delen

Comandante C40 MK3 Nitro Blade Grinder is een waar meesterwerk. Vandaag is het wellicht de beste handmatige molen ter wereld.
De molen ligt gemakkelijk in de hand, het eiken houten omhulsel en de draaihandel zorgen voor een optimale gebruikersgemak. De C40 is stevig, duurzaam en bestand tegen slijtage.
Door gebruik van materialen van topkwaliteit, bekomt men een zeer preciese en uniforme maling. Het maalmechanisme is van hooggelegeerd roestvrijstaal met toevoeging van stikstof om de sterkte van het staal te verhogen.
De MK3 is een derde en verbeterde versie van de C40, de geometrie en de structuur van de maalschijven werd aangepast waardoor de molen nog sneller is. Zelfs licht gebrande koffiebonen kunnen soepel en snel gemalen worden. De maalschijven kunnen helemaal afgesloten worden, zodat een heel fijne maalgraad voor ibrik of espresso haalbaar zijn. Met een draaiknop onderaan de molen kan men de maalgraad gemakkelijk veranderen. De inerte stalen oppervlak zorgt voor een sensorische neutraliteit.
De molen wordt geleverd met een doorzichtig en een bruin potje voor het bewaren van bonen of gemalen koffie.

€ 229,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 229,00
  • Delen
Comandante MK3 in Numbers: • Burrs Material: Patented High-Alloyed High-Nitrogen Stainless Steel • Body: Stainless Steel, Wood Veneer • Axle: Stainless Steel • Crank: Stainless Steel • Crank- Knob: 100% Natural Oak Wood • Wood Surface Treatment: Natural-based Wax-Oil • Engine-Frame: Eastman Tritan (BPA-free) • Axle Bearings: 2x Stainless Steel Micro Ball Bearing with Rubber Seals

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren. 

 

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Vandekerckhove's Koffiebranderij. Dit kan door een email te sturen naar hallo@vandekerckhove1854.be, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Vandekerckhove's Koffiebranderij, Brabantdam 55, 9000 Gent (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.
Je kan ook opteren voor een tegoedbon. In dat geval wordt het bedrag van je aankoop eenmalig verhoogd met €5. Je zal dan een tegoedbon in de vorm van een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken voor jouw volgende bestelling. Dit aanbod is niet cumuleerbaar. Er wordt slechts éénmaal 5 euro cadeau gedaan op de tegoedbon.