ETHIOPIA WOLICHU WACHU

  • Delen

Proces: washed – grade 1.

Variëteit: Bourbon & Typica.

Smaakprofiel: zoet en floraal, abrikoos, perzik, oolong.

Origine: Harso Haru Mude cooperative, Wolichu Wachu wasstation gelegen in de Uraga wereda in de Oromia regio op de hoogte van 1900-2210m. Opgericht in 2017, de nieuwe infrastructuur is ontworpen en gebouwd om het gebruik van water te beperken en om met maximale efficientie te werken. De cooperative werkt samen met de Girls Gotta Run Foundation, een non-profit organisatie die investeert in meisjes die door lopen en volgen van opleidingen zichzelf en hun gemeenschap ‘empower-en’.

€ 10,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,00
  • Delen
De maalgraad: Onze molen heeft 12 standen. 1 is zeer fijne en 12 zeer grove maling. Uw koffie malen we op de volgende manier: Espresso op 4 / Bialetti op 5 / Filter op 6 / Caffetière op 8 / Wil u uw koffie toch op een andere maalgraad, kies de optie ANDERE en laat ons per mail weten hoe u wenst dat we hem voor u malen.

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.