Hario V60 Ceramic Dripper 02 - New Colours

  • Delen

De ceramische Hario V60 dripper is nu beschikbaar in nieuwe kleuren. Een nieuwe variant op de klassieker, het assortiment combineert de functionaliteit van de iconische ceramische dripper met leuke opvallende kleuren. Beperkte voorraad beschikbaar.

€ 29,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00
  • Delen
De Hario V60 is een eenvoudig te gebruiken koffiemethode die de zuivere smaak van de koffie naar voren brengt. De naam V60 is afgeleid van de vorm van de dripper: V-vormig met een hoek van 60°. De dripper veroverde de wereld na de 2010 World Brewers Cup in Londen en is nu synoniem voor de hoogste standaarden van ambacht in koffiezetapparatuur. Vaatwasserbestendig. Hoogte: 10.2cm; Breedte 13.7cm; Diameter 11.6cm. 2 tot 4 tassen

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren. 

 

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Vandekerckhove's Koffiebranderij. Dit kan door een email te sturen naar hallo@vandekerckhove1854.be, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Vandekerckhove's Koffiebranderij, Brabantdam 55, 9000 Gent (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.
Je kan ook opteren voor een tegoedbon. In dat geval wordt het bedrag van je aankoop eenmalig verhoogd met €5. Je zal dan een tegoedbon in de vorm van een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken voor jouw volgende bestelling. Dit aanbod is niet cumuleerbaar. Er wordt slechts éénmaal 5 euro cadeau gedaan op de tegoedbon.