MARCALA COMBRIFOL HONDURAS

  • Delen

Proces: washed, hand- geplukt en gesorteerd.

Variëteit: arabica: catuai & bourbon.

Smaakprofiel: chocolade, citrusachtige aroma, lichte toetsen van honing en rode bessen, zachte body en lichte aciditeit.

Origine: De COMBRIFOL cooperative ontstond in 2004, het is gelegen in het zuidwesten van Honduras aan de grens met El Salvador, in het departement La Paz. Het vruchtbare vulkanische bodem vormt een uitstekende basis voor de koffieteelt in een een arme een infrastructureel verwaarloosde regio.
De cooperatieve probeert de levensomstandigheden van de inheemse Lenca te verbeteren. Ze cultiveren koffie, maïs, bonen en fruit op parceelen tussen 1 en 4 hectare.

€ 7,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,50
  • Delen
Koffiezetten maar geen koffiemolen? We malen de koffiebonen voor u: 1 zeer fijn tot 12 zeer grof. Maalgraad: Espresso 4, Bialetti 5, Filter 6, Caffetière 8. Wil je een andere maalgraad, kies optie ANDERE en laat ons uw voorkeur weten.

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.