Hario Smart Beam Heater

  • Delen

De Hario Smart Beam Heater met touch screen geeft de amateurbarista de eravring van een professional. Voor al wie het ‘swipen’ in de vingers heeft is dit mooie robuste en zeer effectieve apparaat perfect. Met één beweging pas je temperatuur en tijd aan ‘op je gevoel’. De Smart Beam Heater heeft voor jouw gebruiksgemak 3 instellingen. Met ‘Basic’ pas je temperatuur en tijd manueel aan. ‘Memory’ geeft je de mogelijkheid eerder gemaakte instellingen op te slaan en met ‘Professional’ kan je je helemaal laten gaan.
Het verwarmingselement met halogeen werd speciaal ontwikkeld voor de Hario Syphon en is daardoor zeer makkelijk in gebruik.

€ 799,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Delen
Halogeen-verwarmingselement Makkelijk in gebruik Touch screen 2,4kg

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren. 

 

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Vandekerckhove's Koffiebranderij. Dit kan door een email te sturen naar hallo@vandekerckhove1854.be, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Vandekerckhove's Koffiebranderij, Brabantdam 55, 9000 Gent (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.
Je kan ook opteren voor een tegoedbon. In dat geval wordt het bedrag van je aankoop eenmalig verhoogd met €5. Je zal dan een tegoedbon in de vorm van een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken voor jouw volgende bestelling. Dit aanbod is niet cumuleerbaar. Er wordt slechts éénmaal 5 euro cadeau gedaan op de tegoedbon.