Hario Water Dripper voor Ice Coffee Speciale uitvoering

  • Delen

De Water Dripper is een echt meesterwerk! Koffie zetten is met dit elegant vormgegeven koffiezetapparaat een proces van vijf uur. Het vraagt geduld maar het resultaat, een koffie met een rijk smakenpallet, is heerlijk. De koffie wordt druppel voor druppel gemaakt. Het langzaam brouwproces laat je toe de snelheid van iedere druppel te controleren. Het grote reservoir bovenaan splitst in 2 koperen buizen met een kraantje die druppelgewijs de koffie doorlaten in spiraalvormige buisjes. Op het einde zitten metalen of papieren filters. In de grote ketels onderaan de houten body eindigt de reis van de koffie.
Je kan het hele proces op de voet volgen, het koffiezetapparaat is namelijk gemaakt van hoogkwaliteitsglas van Hario.

€ 1.990,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Delen
Capaciteit 2l

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren. 

 

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Vandekerckhove's Koffiebranderij. Dit kan door een email te sturen naar hallo@vandekerckhove1854.be, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze winkel of tegen betaling zelf terugsturen naar Vandekerckhove's Koffiebranderij, Brabantdam 55, 9000 Gent (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.
Je kan ook opteren voor een tegoedbon. In dat geval wordt het bedrag van je aankoop eenmalig verhoogd met €5. Je zal dan een tegoedbon in de vorm van een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken voor jouw volgende bestelling. Dit aanbod is niet cumuleerbaar. Er wordt slechts éénmaal 5 euro cadeau gedaan op de tegoedbon.