Meiko Ceremonial Matcha 100g

  • Delen

Een volle body met een subtiel bloemenaroma.
Deze hartelijke ceremoniële matcha heeft een smaragdgroen tas met een zoet en hartige ondertoon van bloemen en delicate taninnes.
Matcha is een Japanse groene thee gemaakt van de beste theeblaadjes. Eén maand voor de oogst worden de theevelden overdekt met doeken om ze van de zon af te schermen. In een vrijwel donkere omgeving compenseert de theeplant het verlies aan zonnestralen met een uiterst intensieve productie van chlorofyl.
Matcha is het de meest verfijnde en exquise theesoort in Japan. De blaadjes worden vermalen tot een poeder en wordt in zijn geheel geconsumeerd. Daardoor gaat er niets van de vitaminen en mineralen verloren.

€ 39,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Delen
Gebruik een halve theelepel of twee bamboo schepjes matcha (1gr) voor 15ml water van 70°C. Meng het grondig met het bamboo borsteltje tot je en zachte papje bekomt. Gebruik nogmaals 70ml water meng nog eens goed. Laat na het sippen de thee over je gehemelte rollen om alle smaken van de thee te waarderen.

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.