ya bao - silver bud

  • Delen

Heel uitzonderlijke thee van in het wild groeiende theebomen. De thee wordt in de wintermanden in vele delen van de provincie Yunnan geplukt. De bereiding na het plukken is heel eenvoudig: de bloemknoppen worden eenvoudigweg in de zon gedroogd. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan de kleur variëren van crème-wit tot mosgroen. (75°-80°C).

€ 8,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,50
  • Delen
Witte thee is het is de minst bewerkte thee van alle soorten. Het is een thee van uitzonderlijk hoge kwaliteit en staat voor exclusiviteit. Men plukt enkel de bladknoppen en de blaadjes aan de top. Dit dient uiterst voorzichtig te gebeuren en kan enkel handmatig, de blaadjes mogen niet gekneusd worden, anders vindt er oxidatie plaats en dit is bij witte thee uit den boze. Talloze onderzoeken tonen aan dat witte thee gezond effect heeft op het lichaam en remt het ontstaan van rimpels :-) Infusie +- 3 min / water 80°C

Je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (via bpost) bij je thuis of op kantoor. Leveren kost per pakket 7 euro in België. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op hallo@vandekerckhove1854.be.

Daarnaast kunnen bestellingen ook persoonlijk opgehaald worden in de winkel tijdens de openingsuren.